PBSoccer Voetbal Zaal Clinic en ondertekening van kledingcontract

Woensdag 27 december 2017, in de kerstvakantie, stond de PBSoccer Voetbal Zaal Clinic voor het tweede jaar op rij op de planning in Borne. PBSoccer heeft in samenwerking met Borne Sport deze voetbaldag georganiseerd en het deelnemersveld bestond uit +/- 48 deelnemers jongens en meisjes van de volgende 10 verschillende verenigingen:

 • BVV Borne
 • RKSV NEO
 • KSV BWO
 • HVV Tubantia
 • Achilles’12
 • AVC Heracles
 • Luctor et Emergo
 • Oranje Nassau
 • SV Almelo
 • MVV’29

“Het was een te gekke Zaal Voetbal Clinic in Borne en het plezier straalde van de gezichten af”, aldus Patrick Bakhuis van PBSoccer. De deelnemers konden zich vanaf 09:45 aanmelden en kregen dan verdere instructies. Om 10:00 was de start en de clinic duurde t/m 13:00. Daar tussen was er nog tijd voor een pauze waarbij de deelnemers te drinken kregen, een stukje fruit en een pakje liga koekjes. Dit door de samenwerking met PLUS van Limbeek in Almelo.

De deelnemers werden tijdens de clinic uitgedaagd door de trainers bij de verschillende onderdelen:

 • Smartgoals
 • PBSoccer Skills Bal
 • Snelheidsmeter wie er het hardst kan schieten met links en/of rechts
 • Loop-coördinatie training met de loopladders en slalom stokken
 • Bal trucjes, dribbels en acties.

Wij bij PBSoccer willen altijd een zeer gevarieerd aanbod leveren voor onze deelnemers om er voor te zorgen dat iedereen plezier beleeft bij zijn of haar onderdeel, aldus Cas Horsman trainer bij PBSoccer.

Tijdens de pauze werd nog de ondertekening verricht tussen PBSoccer en Teamsportfabriek.nl voor de komende vijf seizoenen waarbij Teamsportfabriek.nl de kledingleverancier is van PBSoccer en PBSoccer een volledige nieuwe kledinglijn heeft van het merk JAKO. Uiteindelijk ontvingen alle deelnemers aan het eind van de clinic een medaille, certificaat en PBSoccer rugzakje. Het was een zeer geslaagde clinic voor alle deelnemers.

PBSoccer is zich nu aan het voorbereiden op de herstart van de PBS Voetbalschool 2.0 in Hengelo en Borne en daarbij PBSoccer Voetbaldagen te plannen in de voorjaarsvakantie bij de verschillende verenigingen in de regio Twente. Op social-media (facebook en Instagram) van PBSoccer wordt bekend gemaakt wanneer de PBS Voetbalschool 2.0 gaat starten en waar er een PBSoccer Voetbaldag georganiseerd gaat worden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer