Peatminers Heren pakken sportief revanche

Heren 1 van Peatminers trad zaterdagmiddag aan in de Stamper tegen Valley Bucketeers. De uitwedstrijd werd gewonnen door het team uit Nijverdal, dus Peatminers was gebrand om een sportieve revanche te pakken. Valley Bucketeers speelde de gehele wedstrijd zone, dus het was zaak voor de heren in het groen om de bal veel rond te passen en open kansen te creëren. Het eerste kwart ging vrij gelijk op, maar in het tweede kwart werd de druk door Peatminers opgevoerd en vielen er een hoop driepunters voor de heren in het groen.

In het derde kwart gingen de centers meer naar binnen, waardoor er extra druk kwam op de verdediging van Valley Bucketeers. Het verschil in punten werd door Peatminers steeds verder uitgebouwd. In het vierde kwart probeerde Valley Bucketeers zich nog terug te vechten maar dat was te laat om het tij te keren. De punten bleven in Vriezenveen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer