Quick’20 hard onderuit bij OFC Oostzaan

Quick’20 uit Oldenzaal is 2018 slecht begonnen. In Oostzaan bij de OFC verloor de Oldenzaalse formatie met maar liefst 6-1. Al na drie minuten liepen de gasten achter de feiten aan toen de thuisclub op een 1-0 voorsprong kwam door een doelpunt van Barakat. Nog voor rust liep OFC uit naar 3-0. De doelpuntenmakers waren Biberoglu (23′) en Noordhoff (32′).

Binnen tien minuten na de hervatting was de wedstijd definitief gelopen door twee doelpunten van Kramer (49’en 54′). Na een uur spelen deed Quick’20 iets terug. Van Breemen tekende voor het enige doelpunt van deze middag voor Quick’20. Vijf minuten voor tijd bepaalde El Yaghmouri de eindstand op 6-1. Quick’20 blijft laatste met zeven punten zestien gespeelde wedstrijden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer