Ruime overwinning HHC Hardenberg

HHC Hardenberg heeft zaterdagmiddag een ruime en dik verdiende overwinning behaald op de nummer drie van de ranglijst, Rijnsburgse Boys. Na een 0-1 ruststand werd het uiteindelijk 1-6. Na bijna twintig minuten spelen kwamen de gasten op 0-1 voorsprong  door een doelpunt van Tiemen van Hezel. De thuisclub leek kort voor rust langszij te komen maar de inzet van Serbony werd van de doellijn gehaald.

Drie minuten na rust was opnieuw raak voor HHC. Van Hezel was de maker van het doelpunt en dat betekende voor hem de tweede van deze middag. Na een uur spelen was de wedstrijd beslist door een doelpunt van Rens van Benthem, zijn zesde van dit seizoen. Tien minuten later gooide dezelfde speler met zijn zevende treffer de wedstrijd definitief in het slot.

Shkodran deed twee minuten later nog iets terug door de eer te redden voor de thuisclub. Het slotakkoord was echter voor HHC. Eerst was het Joël Tillema die scoorde en in de laatste minuut maakte Rick Hemmink het half dozijn vol.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer