Ruime winst heren OZ&PC op ZPC Katwijk

Na de uitschakeling in het bekertoernooi, was de Oldenzaalse ploeg gebrand om te winnen tegen de heren van ZPC Katwijk. In de eerste twee periodes wist Katwijk nog in het spoor te blijven van de Oldenzaalse ploeg, maar toen OZ&PC na rust 6 keer op rij wist te scoren was de wedstrijd beslist. De laatste periode nam de ploeg van coach Tom Middeljans geen gas terug en zette een ruime uitslag neer op het scorebord. Door deze overwinning staat OZ&PC stevig op de 4de plaats in de landelijke Eerste klasse. Aanstaande vrijdag komen de mannen uit Heerenveen op bezoek.

Eindstand: 20–8. Score OZ&PC: Niek van der Molen 5x, Rens van Amelsvoort 4x, Maik Slot & Mike van Puffelen beide 3x, Danny Stegehuis 2x, Joey ten Doeschot, Ton Wigger & Tim Lipper allen 1x.

Foto’s: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer