Team Eurosped stunt in halve finale beker tegen VC Sneek

De dames van Team Eurosped hebben zich woensdagavond een prima uitgangspositie verschaft in de strijd om de beker. In eigen huis versloeg de ploeg van Jan Berendsen in de eerste wedstrijd van de halve finale VC Sneek met 3-1. In Vroomshoop kende de thuisclub een moeizame start en moest de eerste set dan ook met 17-25 afstaan aan de gasten uit Friesland.

 

In de tweede set gingen beide teams gelijk op maar het was uiteindelijk Eurosped dat met 26-24 aan het langste eind trok. Eurosped kreeg door deze winst zoveel zelfvertrouwen dat VC Sneek in de derde set met 25-9 aan de kant werd gezet.

In de vierde set was het Carmen Oude Luttikhuis (foto) die direct een gaatje sloeg van 4-0 en die marge bleef tot aan het eind van deze set gehandhaafd: 25-21. Over twee weken wordt de tweede halve finale wedstrijd gespeeld en dan kan Team Eurosped de finale plaats veilig stellen.

 

Foto’s: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer