Alle teams in actie bij Badminton Twenterand

Afgelopen week kwamen alle teams in actie van badmintonvereniging Twenterand. Drie partijen werden gewonnen en twee verloren, met alleen maar winst voor de uitspelende clubs.

BV Twenterand H1 speelde woensdag in Hengelo BC Orion H1 en won met een overtuigende 1-7. Ook BV Twenterand J1 won overtuigend met 0-8 tegen BC FairPlay J1 uit Dedemsvaart met de volle 0-8. Het tweede jeugdteam ging het iets minder af, zij verloren de thuiswedstrijd afgelopen zaterdag tegen BC Hoogerheyne J2 met 0-8.

Beide recreanteams kwamen ook in actie. BV Twenterand R1 speelde dinsdag thuis in Den Ham tegen BV FairPlay R1 en verloor met 1-7. BV Twenterand R2 speelde een uitwedstrijd en wonnen dus in Almelo tegen BC Twenthe 67 met een zwaar bevochten 3-5.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer