Thijs Heuvink beëindigt actieve voetbalcarrière

Thijs Heuvink stopt wegens blessureleed per direct met voetballen. Hij kampt al jaren met knieklachten maar heeft dit al die tijd door extra trainingen en begeleiding kunnen opvangen. De afgelopen periode werden de klachten heviger en uit onderzoek is gebleken dat de knie dusdanig versleten is dat het niet meer mogelijk en verantwoord is om nog verder te voetballen. Heuvink is enorm waardevol geweest voor v.v. Hellendoorn. Vanuit de jeugdopleiding van het voormalige SV SOS maakte Thijs de overstap naar PEC Zwolle.

Na daar een aantal jaren te hebben gevoetbald maakte hij de overstap naar SVZW en later DETO. In het seizoen 2007/2008 kwam Heuvink terug naar v.v. Hellendoorn en heeft ruim 10 seizoenen in het eerste elftal gevoetbald en heeft tijdens deze periode maar liefst 76 competitiedoelpunten gemaakt. Thijs Heuvink is hiermee de topscorer van v.v. Hellendoorn. Dit seizoen zal Thijs onderdeel uit blijven maken van de spelersgroep van het eerste elftal. Thijs heeft aangegeven graag betrokken te willen blijven bij v.v. Hellendoorn en we zullen gezamenlijk daar een invulling aan geven.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer