Vrijdag zaalvoetbaltopper in Reggehal

De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen komende vrijdag de topper tegen IFC Zwolle. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Reggehal in Rijssen en begint om 21.00 uur.

Het duel mag bestempeld worden als een heuse zaalvoetbaltopper. De Rijssense formatie voert namelijk de ranglijst aan in de Topklasse met een voorsprong van drie punten op de Zwollenaren. De bezoekers wisten eerder dit seizoen de Rijssenaren haar enige nederlaag tot nu toe te bezorgen.

Eerder deze week speelden de andere twee titelkandidaten (ZVV Twente en ZVV Ede) tegen elkaar. Deze wedstrijd werd gewonnen door ZVV Ede. Het team uit Ede blijft weliswaar op de vierde plaats staan, maar staat op slechts twee verliespunten van Excelsior’31. ZVV Twente staat door de nederlaag nu op zes verliespunten van Excelsior’31.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer