De Tukkers vergeet minimaal punt te pakken tegen Barbaros

De Tukkers speelde afgelopen zondag een uitwedstrijd tegen de koploper van de 3e klasse. De Albergenaren hadden zeker een punt verdiend, maar Barbaros trok aan het langste eind: 2-1. Barbaros begon flitsend aan de wedstrijd. De Tukkers was niet bij de les en al snel nam de thuisploeg de leiding. De centrale verdediger stoomde op en via een speler van De Tukkers kwam de bal in de voeten van Ahmet Memi. Hij twijfelde niet en schoot de bal prachtig met rechts in de bovenhoek: 1-0.

Niet veel later schoot Barbaros een vrije trap net naast de doelpaal. Na een kwartier kwam De Tukkers beter in de wedstrijd en durfde het ook zelf te voetballen. De Albergenaren kwamen meer op de helft van de tegenstander, maar grote kansen bleven uit. Vlak voor de rust scoorde Kjell Huisman de gelijkmaker op aangeven van Joep Egberink. Huisman schoot eerst op de doelman, maar wist in de rebound wel het net te vinden: 1-1.

In de tweede helft kwam Barbaros al snel weer op voorsprong. Een voorzet vanaf de rechterkant werd simpel door Hakan Kocoz in de lange hoek geschoven. De Tukkers raakte niet van slag en kwam steeds beter in de wedstrijd. De Albergenaren hadden pech dat de scheidsrechter (die verder uitstekend floot) geen voordeel gaf, want Jelle Hulskotte kon de bal zo in het lege doel schieten.

Een schot van Marco Stege werd van de lijn gehaald en Jelle Hulskotte raakte de paal. In de slotminuut raakte De Tukkers wederom het houtwerk. Barbaros kwam goed weg toen Jur Meijer de lat raakte. De Tukkers verdiende zeker op basis van de kansen in de tweede helft minimaal een punt, maar Barbaros ging er met de winst vandoor.

Volgende week speelt De Tukkers wederom een uitwedstrijd. Sportclub Enschede is dan de tegenstander. Aftrap is om 14:00 uur.