700 puntendiploma voor judoka’s Timo Mulder en Kalle Marsman

Zaterdag 27 januari vond de derde ronde plaats van JC van het Oosten in Bornerbroek. Ook judoka’s van Judo Almelo gingen naar sporthal De Latei in Bornerbroek, waar wekelijks de training wordt verzorgd door Judo Almelo op de donderdag. Leraar Godfried Harbers begon zijn welkomstwoord met het vertellen dat JC van het Oosten voor het eerst werd georganiseerd in Bornerbroek en dat het ook voor het eerst was dat er judowedstrijden waren in Bornerbroek. In ieder geval werden de judoka’s en de vele toeschouwers warm onthaald en was het zowel op als naast de mat genieten geblazen.

De judoka’s op de mat maakten er ook een mooi kijkgenot van. Het publiek zag vele mooie worpen en houdgrepen. De judoka’s krijgen voor iedere wedstrijd tien punten en bij winst 15 punten. Iedere wedstrijddag behaalt een judoka minimaal 40 en maximaal 60 punten. Bij ieder honderdtal punten krijgt de judoka een diploma met een bijbehorend embleem. Zo kregen de uit Almelo afkomstige Kalle Marsman en Timo Mulder hun 700 puntendiploma. Ze willen in ieder geval doorgaan tot de 1000 punten. Een andere topper was Luca Niemeijer met 500 punten, hij traint iedere dinsdag op de locatie Schelfhorst.

De uitslagen van deze ronde:
1. Lars Brummelhuis, 2. Thomas de Leeuw, 3. Sven Hobbelink

1. Tamas Hangyi, 2. Thorben Mutter, 3. Kalle Marsman

1. Luca Niemeijer, 2. Mick Geerdink, 3. Stef Wijnstra

1. Yara Papen, 2. Dennis Kleinpeter, 3. Liv Kogelman

1. Bram Kuilder, 2. Nils Huisman, 3. Dorien Kuilder

1. Rowen de Leeuw, 2. Jasmijn Papen, 3. Daan Baars

1. Senn Hofstede, 2. Jesper van Meel, 3. Buck Hoekstra

1. Daniël van Meel, 2. Floris Schabbink, 3. Stijn Broenink

1. Jelte Jansen, 2. Tijn Groothuis, 3. Quinten de Vries

1. Sophie van Oeveren, 2. Guus Koelen, 3. Tara Smit

1. Kevin Scholten, 2. Esmée Jochem, 3. Tijn Fransen

1. Eva Hangyi, 2. Silas Feenstra, 3. Glenn Wolters

1. Leon Karle, 2. Mick Driezen, 3. Thijmen Papen

De volgende ronde is op 24 februari in Losser.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer