Assaidi ontbreekt, meespelen Maher en Fredrik Jensen onzeker

Gertjan Verbeek, die zelf zondag niet op de bank zit bij de wedstrijd van FC Twente in Amsterdam tegen Ajax wegens een schorsing, moet het in de ontmoeting opnieuw stellen zonder Oussama Asaidi (foto r.) wegens overbelastingklachten. Verder is het meespelen van Adam Maher, hamstringklachten en de zieke Fredrik Jensen (foto onder) nog onzeker.

Daarnaast mist hij ok de geschorste Crhistian Cuevas en de nog niet herstelde spelers Mounir El Hamdaoui en Stefan Thesker. Daartegenover staat wel de terugkeer van Danny Holla (foto onder) die met een bacteriële infectie kampte en zich weer bij selectie is aangesloten. De wedstrijd in Amsterdam begint zondag om 12:30 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer