Assaidi vraagteken bij FC Twente

Het is nog onzeker of Gertjan Verbeek woensdagavond tegen AZ een beroep kan doen op Oussama Assaidi. De aanvaller van FC Twente is wat overbelast en er wordt pas kort voor de wedstrijd beslist of hij in de basis start. Zeker is wel dat Verbeek, net als tegen Heerenveen, geen beroep kan doen op de geblesseerden Stefan Thesker, Danny Holla en Mounir El Hamdaoui.

De trainer ziet ondanks deze tegenvallers toch wel mogelijkheden tegen AZ. Volgens Verbeek is AZ wel een betere ploeg dan Heerenveen, maar toonde in de wedstrijden tegen Willem II en Roda JC aan moeite te hebben met het afmaken. De ploeg uit Kerkrade pakte zelfs afgelopen weekend een punt in Alkmaar. De wedstrijd in de Grolsch Veste begint om 18:30 uur en staat onder de leiding van Siemen Mulder.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer