Badmintontoernooi ‘Twenterand Kampioenschap’ 18 april

Badmintonvereniging Twenterand organiseert op woensdag 18 april het Twenterand Kampioenschap in sporthal Het Punt in Vroomshoop. Op dit toernooi wordt er gespeeld in duo’s vanaf 16 jaar. Lijkt het je leuk om een toernooi te spelen met iemand anders samen, geef je dan snel op! Ideaal voor vrienden, familie en ook collega’s en verenigingen. Opgeven kan voor herendubbel, damesdubbel en mixdubbel en kost 12,50 euro per duo.

Je hoeft geen professional te zijn om mee te doen, gezellig een shuttle te slaan tegen anderen die je wel of niet kent en misschien win je wel! Aanmelden kan door je duo voor 6 april te mailen naar tc@badmintontwenterand.nl. Kijk voor meer informatie op onze site: www.badmintontwenterand.nl.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer