Broertjes De Leeuw gaan samen met 1000 judo punten naar huis

Tijdens de populaire Judo competitie van het Oosten hebben de broertjes van Leeuwen uit Almelo allebei 500 punten behaald. Iedere wedstrijddag kunnen de judoka’s punten behalen. Voor iedere wedstrijd krijg je 10 punten, als je wint, krijg je 5 punten bonus. In totaal kun je per wedstrijddag minimaal 40 punten behalen en maximaal 60 punten. Voordat je 500 punten behaald hebt, ben je al heel wat keren naar de competitie geweest. Knap is wel dat ze Rowen en Thomas de Leeuw het tegelijk gehaald hebben.

Ook een mooi resultaat was er voor de in Almelo trainende, maar uit Rijssen afkomstige Silas Feenstra. Voor de tweede keer in de geschiedenis van de Judocompetitie heeft een judoka de score van 1250 punten gepasseerd. Na Quinten Koebrugge is het ook Silas Feenstra gelukt. Een heel knap resultaat en hij heeft er ook hard voor moeten knokken.

De hele middag verliep gezellig en het vele meegekomen publiek kon genieten van mooi judo en spannende partijen. Helaas waren er veel zieken en dat was vooral in het laatste blok te merken. Beterschap allemaal en hopelijk zijn jullie er de volgende keer in Ootmarsum weer bij.

Naast Silas kregen veel judoka’s een diploma met bijbehorend embleem. Zo behaalden Sem ter Bekke en Jasper van der Velde 600 punten, Dennis Kleinpeter, Nils Huisman, Rowen de Leeuw, Dorien Kuilder en Thomas de Leeuw 500 punten. Een recordaantal 300 en 400 punten werden uitgedeeld. Een top middag was het! Met dank aan judovereniging Judo Losser voor de goede organisatie. Iedere judoka kreeg van Judo Losser een medaille.

Hieronder de uitslagen:

1.Nils Huisman  2.Bram Kuilder 3.Daan Baars

1.Siem Notkamp 2.Jesper van Meel 3.Finn Huiskes

1.Maylin van Engelen Talen 2.Stef Wijnstra 3.Rowen de Leeuw

1.Finn Timmers 2.Geert Zomer 3.Daniël van Meel

1.Mick Geerdink 2.Iris Bekhuis 3.Sidney van Neerijnen

1.Tamas Hangyi 2.Sem ter Bekke 3.Brent Fransen

1.Tiem Vrijkorte 2.Luca Niemeyer3.Yara Papen

1.Sabine Runhart 2.Hizkia Vreugdenhil 3.Jasper van der Velde

1.Leon Karle 2.Mika Velt 3.Mick Driezen

1.Tijn Fransen 2.Rens Luijerink 3.Silas Feenstra

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer