Dames Borhave plaatsen zich ondanks verlies voor de kampioenspoule

De dames van het Bornse Borhave hebben zaterdagavond in ’t Veld een onverwachte en ruime 25-18 nederlaag geleden bij laagvlieger VZV. De thuisclub kwam uitstekend uit de startblokken en stond na vijftien minuten spelen al op een vijf punten voorsprong. In het tweede deel van de eerste helft kwam Borhave nog wel terug en wist bij rust de schade te beperken tot een 10-9 achterstand.

In de tweede helft zette VZV de versnelling een tandje hoger en daar had de ploeg van Rik Philips geen antwoord op en leed het een verdiende 25-18 nederlaag. Ondanks deze nederlaag heeft de ploeg uit Borne zich wel verzekerd voor het spelen in de kampioenspoule aangezien mede kandidaat SEW een nederlaag leed bij Foreholte (33-24).

Foto’s archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer