Dames Tornado te sterk voor Vollverijs

Na de teleurstellende wedstrijd van vorige week tegen Halley had Tornado deze week maar één taak, winnen van Vollverijs DS1 uit Terborg. In de vorige ontmoeting tussen deze twee teams wist Vollverijs nog een puntje te pakken. Dit liet Tornado, in sporthal de Ransuil, niet weer gebeuren.

Ontzettend gedreven begon Tornado aan de eerste set. Het eerste punt van de wedstrijd viel aan de kant van Tornado. Ellen Meijer kwam aan serve en hield dit vast tot de stand van 14-1. Vanaf het eerste moment was er veel serve druk. Het team uit Terborg had hier geen oplossing voor. Met 10 minuten was de eerste set gespeeld. Het werd 25-3 in het voordeel van Tornado.

De tweede set begon wat rommelig. Er werden meer persoonlijke fouten gemaakt, waardoor het er even op leek dat Vollverijs in de wedstrijd kwam. Tornado liet dit niet gebeuren en pakte de draad snel weer op. Dit resulteerde in een eindstand van 25-18 in het voordeel van Tornado.

De tweede set was een flinke waarschuwing. Onnodig hadden de dames van Tornado de tegenpartij dichterbij laten komen. Een goed spelend Tornado wist in de laatste twee sets korte metten te maken met Volverijs. Het laatste punt van de wedstrijd werd hard binnen geslagen door Sanne Hemmer. Tornado wint zowel de derde als de vierde set met 25-11.

Op 3 maart speelt Tornado om 17.00 uur tegen Esch Stars DS1 uit Vasse.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer