Donderdag halve finale beker zaalvoetbal Excelsior’31-Drienerlo

De zaalvoetballers van Excelsior’31 spelen donderdagavond de halve finale van het bekertoernooi. Het team van coach Ichtus Rahanra speelt om 20.30 uur in Sporthal de Reggehal tegen Drienerlo. Excelsior’31 is dit bekerduel de grote favoriet. De formatie uit Rijssen speelt mee om het kampioenschap in de Topklasse. Drienerlo daarentegen maakt een moeizaam seizoen door in de Hoofdklasse. Op basis hiervan is er één ploeg dat moet winnen; Excelsior’31.

Toch mag van onderschatting geen sprake zijn. De Rijssenaren staan nu eenmaal niet bekend als cupfighters, Drienerlo wel. De studenten wonnen in het verleden als underdog wel vaker van Excelsior’31 en kegelden in de vorige ronde IFC Zwolle (koploper Topklasse) uit de beker.

De winnaar van het duel speelt op 20 april in Klarenbeek de finale tegen ZVV Twente, dat eerder deze week Morado CF versloeg.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer