DuurzaamSport is verhuisd naar een nieuwe locatie

Vanaf nu is DuurzaamSport (www.duurzaamsport.nl) gevestigd op de bovenverdieping van het voormalige Pastorie gebouw aan de Hooidijk 1 in Vasse. Afgelopen weekend is hier de nieuwe teamkleding van het wielerteam SwaboLadies gepresenteerd. Duurzaamsport is o.a. de distribiteur in Nederland van het duurzaam en sociaal geproduceerde wielerkledingmerk Biehler Cyclingwear. Biehler Cyclingwear is samen met Duurzaamsport de kledingpartner van het talentvolle dames wielerteam SwaboLadies.

Het opvallende en prachtig design wielerkleding werd met veel enthousiasme ontvangen door de dames en waarna er een mooie trainingsrit door het prachtige Twentse land volgde.Op zaterdag 10 maart is de officiële opening met mooie aanbiedingen van de producten van Duurzaamsport.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer