EKC Nääs verdiende winnaar in stadsderby tegen DOS-WK

Aangezien de Enschedeërs vorige week definitief afhaakte voor de titelstrijd, stond er voor korfbalvereniging DOS-WK afgelopen zaterdag niets meer op het spel. Tegenstander EKC Nääs dacht daar anders over en ging voor eerherstel in deze derby, nadat men de vorige ruim had verloren.

Met name de eerste helft was van beide partijen niet erg best en er werd dan ook weinig gescoord. EKC Nääs wist iets vaker de korf te vinden en men ging dan ook rusten met een 7-4 stand. Na de spelhervatting was het wederom EKC Naas die makkelijker wist te scoren, zodat DOS-WK steeds achter de feiten aanliep. De eindstand werd uiteindelijk 17-11 in het nadeel van DOS-WK.

Zaterdag speelt DOS-WK om 17:55 uur in de Diekmanhal tegen hekkensluiter Klimop.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer