Eurosped plaatst zich voor de tweede keer in drie jaar voor de bekerfinale

Team Eurosped heeft zich woensdagavond voor de tweede keer in drie jaar geplaatst voor de finale van de  dames volleybalbeker. De dames van coach Jan Berendsen hadden thuis in Vroomshoop de eerste wedstrijd tegen VC Sneek al met 3-1 weten te winnen en hadden in Sneek voldoende aan twee gewonnen sets.

Gesteund door ongeveer honderd meegereisde supporters won Team Eurosped de eerste set nipt met 25-27, na een 11-14 voorsprong halverwege, maar toen ook de tweede set met maar liefst 19-25 werd gewonnen begon in Friesland al vroeg het carnaval. Voor de formaliteit werd er toch verder gespeeld en ging de derde set met 25-20 naar de thuisclub, maar was de vierde weer voor Team Eurosped waardoor ook de tweede wedstrijd in een 3-1 overwinning eindigde.

Op zondag 18 februari in Hoogeveen speelt Team Eurosped de finale tegen Sliedrecht Sport dat Coolen Alterno met 3-1 en 3-2 de baas was. Ook in deze wedstrijd was het na twee gewonnen sets van Sliedrecht Sport woensdagavond al beslist.

Foto’s archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer