Excelsior’31 verder in de beker; NEO strandt

Excelsior’31 uit Rijssen heeft zich dinsdagavond bij de laatste zestien ploegen in de strijd om de Districtsbeker geplaatst. Excelsior’31 kwamen in Ede op tegen DTS op een 1-0 achterstand, maar door doelpunten van tweemaal Hielke Penterman en van Hakim Ezafzafi ging de overwinning met 1-3 naar de ploeg die daar het meeste recht op had.

Wat Exclesior’31 wel lukte, lukte NEO uit Borne niet. In eigen huis was het een maatje te klein voor Sparta uit Nijkerk.  Bij rust keek NEO al tegen een bijna onoverbrugbare 0-3 achterstand aan door doelpunten van Denc en Heus die beiden wel de hulp nodig hadden van de rug van de tegenstander en door Koop. Na de hervatting scoorden de  gasten nog één keer. En ook bij dit doelpunt had men over geluk niet te klagen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer