Excelsior’31 onderuit bij Berkum

Excelsior’31 uit Rijssen heeft zaterdagmiddag een ruime nederlaag geleden. Tegen Berkum in Zwolle werd het na een 2-1 ruststand 4-1. Excelsior’31 begon goed aan de wedstrijd en nam door Mirko Zwiers binnen het kwartier een 0-1 voorsprong. Daarna was het toch de beurt aan de thuisclub. In de 33ste minuut maakte Chris van der Meulen de gelijkmaker en een minuut later scoorde dezelfde speler de 2-1 wat ook de ruststand werd.

Na de hervatting vergrootte Marc van der Meulen de voorsprong door in de 63ste minuut de toegekende strafschop te verzilveren. Amanuel Isa ontving voor de overtreding zijn tweede gele kaart en kon vertrekken. Tien minuten voor tijd bepaalde Jeroen van Brummen de eindstand op 4-1. Berkum is door deze overwinning Excelsior’31 tot op twee punten genaderd.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer