Excelsior’31 thuis onderuit tegen hekkensluiter Huizen

Het Rijssense Excelsior’31 heeft zichzelf zaterdagmiddag thuis een slechte dienst bewezen door met 0-2 te verliezen van hekkensluiter Huizen. De ploeg van Peter Wesselink kwam na twintig minuten spelen al op een 0-1 achterstand toen Quincy van Waveren een voorzet van Thomas Malupeszy binnen tikte. Kort voor rust kreeg Hielke Penterman een prima kans om zijn ploeg naast die van de gasten te brengen, maar hij miste.

Na ruim een uur spelen kreeg de thuisclub opnieuw een mogelijkheid om de stand op 1-1 te tillen, maar de bal ging aan verschillende spelers voorbij en belandde naast het doel. Een kwartier voor tijd kon Joey Papamelodias de wedstrijd definitief beslissen, maar zijn schot ging over het doel. In blessure tijd deed hij het beter en bracht de eindstand op 0-2.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer