Geen revanche Team Eurosped tegen Sliedrecht Sport

De volleybalsters van Team Eurosped hebben zich zondagmiddag niet kunnen revancheren voor de nederlaag in de bekerfinale. Net als in Hoogeveen vorige week verloor de ploeg van Jan Berendsen van Sliedrecht Sport. Was het vorige week 0-3 dit keer wist het wel een set in Vroomshoop te pakken.

Sliedrecht Sport begon direct al goed door de eerste set met 20-25 naar zich toe te trekken. De tweede set was zeer spannend en met 26-24 trok de thuisclub aan het langste eind. In de derde set zat Eurosped lange tijd aan de goede kant van de score, maar in de slotfase was het opnieuw de gedoodverfde kampioen die met 22-25 net iets beter was.

In de vierde set sloeg Sliedrecht al snel een gaatje en Eurosped bleek niet meer bij machte om dit te dichten. Met een ruime 17-25 setwinst greep Sliedrecht Sport met 1-3 de overwinning.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer