Gehandicapt VKC heren verliest geflatteerd van DRAGOR

Met een niet geheel fitte selectie en dus een aantal spelers in de ziekenboeg moest VKC heren aantreden in Drachten tegen DRAGOR. Het devies was duidelijk. Kijken wat de wedstrijd gaat brengen en in de aanval het eigen spel zo goed mogelijk uit proberen te voeren. Na de eerste periode wist VKC nog geen doel te treffen, desalniettemin was de selectie tevreden met wedstrijd die op dat moment gespeeld werd. Kansen werden nog niet benut maar dit kon niet lang uitblijven.

Zo bleek ook in de 2e periode waar de heren het doel wel wisten te vinden. Een heuse 5-3 achterstand wisten de heren uit Tubbergen te realiseren en de wedstrijd leek weer helemaal open te liggen. De derde periode bleek niet de beste aan Tubberger zijde. Men was niet tevreden over het spel en DRAGOR wist hier enkele fouten van VKC’03 goed af te maken. De inzet bleef bij de heren uit Tubbergen waardoor er alsnog naar een redelijke achterstand aan gekeken kon worden. De wedstrijdklok geeft inmiddels een 9-4 stand aan in het voordeel van de thuisploeg.

Voor aanvang van de vierde periode werd er door de heren van VKC’03 geroepen dat er nog met gemak een 9-9 uitgehaald kon worden. Niet veel later stond er al een 9-6 op het scorebord en zowaar bleek weer een wedstrijd aanstaande. Helaas werd er door miscommunicatie in de verdediging, na wederom een time-out van de tegenstander, heel snel de 10-6 binnen geschoten. De Tubbergse formatie wist zeker nog wel kansen te creëren maar helaas niet te verzilveren. DRAGOR lag hierbij scherp op de counter en wist uiteindelijk een ietwat geflatteerde uitslag van 13-6 neer te zetten.

Doelpunten:Bram Paus 4x en Raymond Broenink en Rob Kienhuis elk 1x.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer