Geslaagde Giga Kangoeroedag CKV Achilles

Op 1 februari 2018 was de IISPA-hal gevuld met meer dan 300 kinderen die deelnamen aan de Giga Kangoeroedag. Kinderen uit de groepen 1 en 2 van basisscholen de Mare, de Compaan, de Stapvoorde en de Bonkelaar hebben een Giga gezellige ochtend gehad. De dag begon met een Kangoeroedans waarna er allerlei leuke spelletjes en activiteiten werden gedaan. Aan het eind van de ochtend ontvingen alle kinderen een Kangoeroediploma.

Door de in 2017 toegekende sportimpuls-subsidie van ZONMW werd het mogelijk deze dag professioneel aan te pakken. Met de inzet van combinatiefunctionarissen van het sportbedrijf, studenten van het ROC van Twente en eigen leden werden de kinderen de hele ochtend vakkundig vermaakt.

Kangoeroeklup
In navolging op de Giga Kangoeroedag is het voor kinderen mogelijk om zich aan te melden voor de Kangoeroeklup van CKV Achilles. Hier worden elke zaterdag allerlei spelletjes met en zonder bal aangeboden. Uiteraard hebben veel spelvormen een vette knipoog naar het korfbal. Voor de meest actuele informatie, data en tijden kijk op http://www.ckv-achilles.nl/kangoeroeklup/ 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer