Goud, zilver en brons voor Judo Almelo in Oude Pekela

In het hoge noorden werd er door de wedstrijd judoka’s van Judo Almelo gestreden om de prijzen. Er werd mooi, gevarieerde en aanvallende gejudood. Mooi om te zien dat de wedstrijd judoka’s goede en realistische doelen hebben en veel plezier uit hun sport halen.

Ze trainen zo’n drie tot vier keer per week en het is voor de leraren en de coaches mooi om te zien dat het er ook uit komt. Het toernooi in Oude Pekela was goed bezet met judoka’s uit binnen- en buitenland en de judoka’s moesten ook hun mannetje op de mat staan om in de prijzen te vallen. Dat lukte de volgende kanjers:

1) Guus Reinders, Thierry Drommel, Noa Roesthuis
2) Ruben Bronsvoord, Ramon Dijkstra, Tom Broenink, Tim Roesthuis
3) Rens Loohuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer