Heracles Almelo hard onderuit bij NAC

Heracles Almelo is woensdagavond hard onderuit gegaan bij de midweekse wedstrijd tegen NAC in Breda. Na een 2-1 ruststand werd de ploeg van John Stegeman met 6-1 verslagen. Na vier minuten spelen keek de Almelose formatie al tegen een 1-0 achterstand aan toen de geheel vrij staande Rai Vloet kon inkoppen op een voorzet van huurling Angelimo. Negen minuten later was de partij weer in evenwicht door een doelpunt van Vincent Vermeij (foto) op aangeven van invaller Roland Baas.  Even daarvoor was Jeff Hardeveld met een knieblessure uitgevallen.

Vijf minuten later was het verschil opnieuw één doelpunt. Uit een hoekschop kreeg de defensie van Heracles de bal niet weg en Thierry Ambrose was er als de kippen bij om de 2-1 binnen te tikken. Heracles had daarna wel het meeste balbezit maar kon niet echt gevaarlijk worden. Kort voor rust moest Stegeman opnieuw wisselen. Dario van der Buijs kon niet verder door een liesblessure.

Vijf minuten na de hervatting slalomde Manu Garcia door de achterhoede van de gasten en bracht de stand op 3-1. De gasten moesten opnieuw in de achtervolging net als in Groningen, maar dit keer ontbrak de macht. Tot overmaat van ramp liep Tim Breukers een kwartier voor tijd tegen zijn tweede gele kaart op en was de wedstrijd definitief gelopen. Mitchell te Vrede, Mounir El Allouchi en Sadic Umar bepaalden de eindstand op 6-1.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer