Heracles vezuimt te scoren en verliest in De Kuip

Als Heracles Almelo ooit een mogelijkheid had gehad om in De Kuip te scoren en misschien wel te winnen, dan was dat deze zondagmiddag wel geweest. De beste kansen in de eerste helft waren namelijk voor de ploeg van de vertrekkende John Stegeman. Eerst schoot Breukers (foto) naast, kreeg Kuwas een bijna niet te missen mogelijkheid en daarna was het de beurt aan Vermeij, maar ook hij kreeg de bal niet tussen de palen.

Ook in de tweede helft was de eerste kans voor Heracles Almelo maar ook Peterson had zijn vizier niet op scherp staan. En dan gebeurt het zoals zo vaak, dat het doelpunt dan andere kant valt. Van Persie scoorde na bijna een uur spelen van afstand de 1-0 en even later was het zelfs nog bijna 2-0 geworden, maar Jörgensen kwam Bram Castro tegen. Stegeman bracht Gladon nog binnen de lijnen maar ook hij kon doelman Jones niet verschalken. Het bleef 1-0 en opnieuw wist Heracles in een uitwedstrijd niet de volle buit te pakken.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer