Heren OZ&PC zetten reeks overwinningen voort

De heren van OZ&PC Oldenzaal hebben zaterdag avond in eigen bad gewonnen van middenmoter MNC uit Dordrecht. In de eerste twee periodes liep het nog wat stroef bij de Oldenzaalse formatie. Er werden verdedigend te veel foutjes gemaakt, waardoor MNC Dordrecht lang naast zij kon blijven.

In het tweede deel van de wedstrijd stelde OZ&PC de zaken op orde en. Met gevarieerde aanvallen werd in deze fase van de wedstrijd het verschil gemaakt. Door de overwinning behoud de Oldenzaalse ploeg de vierde positie op de ranglijst. Eind stand: 17-13

Periode standen: 4-3, 3-5, 6-4, 4-1. Scores OZ&PC: Mike van Puffelen 6x, Maik slot 5x, Joey ten Doeschot 3x, Niek van der Molen, Dennie Slot & Rens van Amelsvoort allen 1x.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer