HHC Hardenberg onderuit bij Kozakken Boys

Het is HHC uit Hardenberg zaterdagmiddag niet gelukt om punten te pakken bij kampioenskandidaat Kozakken Boys in Werkendam. Halverwege keek de ploeg van Gert Jan Karsten (foto) al tegen een 3-1 achterstand en uiteindelijk werd het 4-2 voor de thuisclub.

HHC begon slecht aan de wedstrijd en stond na vijftien minuten al op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Leon Bot. De gasten drongen daarna wel aan maar het doelpunt viel aan de andere kant. Uit de omschakeling schoot Mendes Moreira de 2-0 binnen. Twee minuten later werd het zelfs 3-0 door een doelpunt van Ahmed El Azzouti. Twee minuten voor rust bepaalde Rob van der Ley de stand op 3-1.

Ook in de tweede helft kon HHC het niveau van de laatste weken, toen ruim werd gewonnen, niet halen. Na een uur spelen was het definitief beslist toen Everton Pires Tavares de bal al vallend binnen kopte. In de slotminuut deed Sargon Gouriye (foto onder) nog iets terug en bepaalde eindstand op 4-2.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer