John Stegeman tekent contract voor twee jaar bij GA Eagles

John Stegeman, de vertrekkende trainer bij Heracles Almelo, gaat de komende twee seizoenen aan de slag bij Go Ahead Eagles in Deventer. Stegeman is geen onbekende in Deventer want tussen 1997 en 2000 was hij speler van Go Ahead Eagles. Op de website van de ploeg uit Deventer zegt Stegeman: “na een kop koffie te hebben gedronken met Edwin de Lugt en Hans de Vroome heb ik een zeer positief gevoel overgehouden en gemerkt dat de visies over het voetbal aardig overeen kwamen vooral op het gebied van het ontwikkelen en beter te maken van spelers. Ook in de gesprekken later met Paul Bosvelt erbij werd dat alleen maar onderstreept”.

Een van de twee assistent-trainers wordt Marco Heering, net als de man uit Epe, een oud speler van de ploeg uit Deventer.

Foto: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer