Jong FC Twente pakt in blessure tijd punt bij Spijkenisse

Jong FC Twente heeft in en tegen Spijkenisse ver in blessure tijd een punt gepakt. Na een 2-1 stand bij rust werd het na 94 minuten spelen alsnog 2-2. Jong FC Twente kwam na ruim twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong toen Dylan George de achterhoede van de thuisclub te snel af was. Vijf minuten later was het alweer gelijk door een doelpunt van Marvin van der Pluijm. Dezelfde speler bepaalde drie minuten voor rust de ruststand op 2-1.

In de tweede helft gebeurde er aanvankelijk weinig totdat Michael van Dommnelen van Sijkenisse zijn tweede gele kaart kreeg en de thuisclub met tien man kwam te staan. Jong FC Twente werd hierna sterker maar pas in de laatste seconde van de extra tijd kwam de ploeg van Dennis Demmers naast die van Spijkenisse. Doelpuntenmaker was Lukas Browning-Lagerfeldt.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer