Jong FC Twente verliest met tien man in Sneek van ONS

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag een 4-2 nederlaag geleden bij ONS Sneek. De beslissing in deze wedstrijd kwam, nadat Alexander Laukart (foto r.) bij de stand 2-2 een rode kaart kreeg. De thuisclub profiteerde hier optimaal van en hield de punten op deze manier in eigen huis.

In een aantrekkelijke eerste helft was de eerste score al vroeg in de wedstrijd voor de thuisclub, het was Gonzales die de bal binnen tikte, maar Kvasina (foto) bracht de tukkers weer naast de Friezen. Niet veel later kwam Jong FC Twente zelfs op een 1-2 voorsprong maar nog geen vier minuten later was het door Oosterbaan alweer gelijk. Deze 2-2 betekende ook tevens de ruststand.

Twee minuten na de hervatting ontving Laukart zijn na een overtreding op Gonzales. ONS Sneek profiteerde direct door na twee minuten al de 3-2 te scoren via Genridge Prijor en twintig minuten later werd het zelfs 4-2. Dit keer was Michael Lanting de doelpuntenmaker.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer