Niels Leemhuis: “Hoop een keer mijn debuut te maken bij Heracles”

Leuk interview gehouden door Vis Media voor Quick TV met Niels Leemhuis. Niels is 2 jaar van TVC ’28 naar Quick ’20 in Oldenzaal gegaan. Daar is hij langzaam gebracht en speelde zich in de tweede seizoenshelft in de kijker. Dit heeft er toe geleid dat Niels de overstap maakte naar Heracles. Tot op heden heeft hij nog geen speelminuten mogen maken bij deze BVO in de hoofdmacht. Toch blijft Niels hopen dat dit een keer gaat gebeuren. Tot op heden leert hij veel omdat hij wel bij de hoofdselectie zit en met jongens als Reuven Niemeijer (ook ex Quick ’20), Jamiro Monteiro, Paul Gladon etc… meetraint. Niels was een tijdje geblesseerd maar gisteren stond hij weer op het trainingsveld. Klik hieronder voor het interview met Niels Leemhuis:

Foto: Sportfoto-Oost.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer