Pim Ronhaar zesde bij WK veldrijden junioren

Pim Ronhaar uit Hellendoorn is zaterdag tijdens het WK veldrijden in Valkenburg zesde geworden. Ronhaar, eerstejaars nog maar, had in de slotronde nog alle kans op een podium plaats, maar kwam toen te val. Door deze val kon hij de bronzen medaille wel vergeten. Zelf weet hij niet wat de oorzaak was en kan dan ook moeilijk leven met deze zesde plaats. Zelf denkt hij aan pech, maar wel één met grote gevolgen.

Ronhaar kende een  moeilijke start maar kwam al snel in het goede ritme op dit zware parcours en reed al snel richting een medaille plaats. Door domme pech ging deze echter in de laatste omloop in rook op. Toch mag hij als eerstejaars niet klagen met mooie wereldbekerzeges.

 

 

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer