Veel podiumplekken in Markelo voor Judo Almelo

Aan het opstaptoernooi in Markelo hebben veel judoka’s van Judo Almelo aan mee gedaan. Ze vertrokken ’s morgens al vroeg naar sporthal de Haverkamp om te wegen en zich warm te lopen voor de wedstrijdjes. Deze wedstrijden worden voor de beginnende wedstrijd judoka’s door het district Oost-Nederland georganiseerd en judoka’s uit Flevoland, Overijssel en Gelderland komen hierop af. De coaches waren zeer tevreden en zagen veel technieken terug die de judoka’s geleerd hebben tijdens de trainingen.

De volgende judoka’s mochten het podium betreden en kregen een medaille omgehangen.

1 Jasmijn Papen, Thomas de Leeuw (foto), Rowen de Leeuw, Thorben Mütter,

3. Yara Papen, Timo Mulder, Kalle Marsman, Brinn Mütter, Guusje Wessels, Hanna Abels en Abel Wessels.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer