Veel prijzen in Slagharen voor judoka’s Judo Almelo

Zaterdag nam een grote groep judoka’s van Judo Almelo deel aan het 20ste Noord-Oost judotoernooi te Slagharen. Het is een goed bezet toernooi, waar alleen de wedstrijd judoka’s van Judo Almelo aan deelnamen. De judoka’s van het eerste blok moesten al vroeg op om op tijd voor de weging te zijn. Daarna nog een flinke warming-up en vervolgens wachten tot dat je mat op mag om je eerste wedstrijd te spelen. Er lagen 10 wedstrijdmatten en daaruit kon geconcludeerd worden dat er veel judoka’s aan het toernooi deelnamen, in totaal ruim 600. In ieder geval lieten de judoka’s van de THAG zich niet van de mat vegen en veel judoka’s mochten het podium beklimmen:

  1. Guus Reinders, Jarno Bronsvoord, Max Wegdam, Mika Sanders, Milan Aalderink, Noa Roesthuis, Ramon Dijkstra, Rens Loohuis, Tim Roesthuis
  2. Douwe Lesscher, Douwe Rillmann, Marijn Siebert, Matthijs Woolderink, Maylin van Engelen, Rowen de Leeuw, Thorben Mutter
  3. Gijs Harbers, Malissa Kortenaar, Mostafa Faqiri, Ruben Bronsvoord
  4. Gerjon Aalderink, Jasper van der Velde, Job de Witte, Ramona Hoekerswever, Thijs Dangremond, Thomas de Leeuw, Tim Brederode, Tom Broenink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer