Quick’20 kan opgaande lijn geen vervolg geven

Quick’20 uit Oldenzaal heeft de goede resultaten van de afgelopen weken tegen Jong Vitesse geen vervolg kunnen geven. Op Papendal in Arnhem verloren de Oldenzalers na een 1-0 stand bij rust nipt met 2-1. Quick’20 kwam al na een kwartier op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Bo van Essen. Deze stand bleef tot tien minuten voor tijd gehandhaafd. Thomas Buitink verdubbelde toen de stand in de wedstrijd. Quick’20 deed door een doelpunt drie punten voor tijd van Ryan Snelders (foto) nog wel iets terug door een strafschop te verzilveren, maar de tijd bleek te kort om er een puntendeling uit te slepen. Door deze nederlaag blijft Quick’20 hekkensluiter in de derde divisie.

 

Foto Snelders archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer