SDC ’12 ten koste van Bon Boys naar kwartfinale Tukker Cup

Het waren niet de hoofdmachten van de beide verenigingen die de degens kruisten in de achtste finale van de Tukker Cup. In goed overleg is besloten om de hoogste juniorenteams onder-19 tegen elkaar te laten uitkomen. Redenen hiervoor waren de bekerverplichting van Bon Boys en het feit dat de eerste elftallen elkaar op zaterdag 3 maart in Haaksbergen (aanvang 19.00 uur) alweer tegenkomen in de competitie.

In de vrieskou op sportpark De Greune in Haaksbergen waren de Denekampers de bovenliggende partij. Ondanks dat Bon Boys een klasse hoger speelt, was de eindstand 0-3 een juiste afspiegeling van het gebodene.Voor SDC scoorde Mart Blokhuis alle 3 doelpunten. En dat ook nog eens in een helft, een onvervalste hattrick dus. Door deze knappe overwinning plaatst SDC ’12 zich voor de kwartfinale waarin het uitkomt tegen de winnaar van DETO tegen Eilermark. Deze laatste wedstrijd staat gepland voor dinsdag 13 februari a.s. terwijl de kwartfinalewedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 27 februari. SDC ’12 speelt dan thuis.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer