Sliedrecht Sport een maatje te groot voor Set-Up’65

Springendal Set-Up’65 heeft woensdagavond in de eigen hal geen potten kunnen breken tegen één van de titelkandidaten, Sliedrecht Sport. De kersverse bekerwinnaar was in drie sets veel te sterk voor de ploeg van Lesley de Jonge uit Ootmarsum. De eerste set werd met 17-25 al snel een prooi voor de bezoeksters.

In de tweede set werd door de dames van Set-Up’65 meer tegenstand geboden, maar trokken toch met 21-25 aan het kortste eind. De derde werd met 12-25 bijna een walk over voor misschien wel de toekomstige kampioen.

Sliedrecht Sport gaat met acht punten aan de leiding in de kampioenspoule, gevolgd door Team Eurosped en VC Sneek. Beide teams hebben twee punten minder. Set-Up’65 bezet met nul punten de laatste plaats in de kampioenspoule.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer