Stegeman in defensieve personele problemen

Trainer John Stegeman kan in de thuiswedstrijd tegen Willem II over slechts vier verdedigers beschikken. Op Tim van de Berg, Dries Wuytens, Roland Baas en Robin Pröpper (foto r.) na is iedereen geblesseerd. In de met 6-1 verloren wedstrijd tegen NAC vielen Van den Buijs, lies, en Hardeveld, knie, geblesseerd uit terwijl Van Hintum en Duarte al langer geblesseerd zijn. Ook mist hij Breukers die in die wedstrijd een rode kaart kreeg. Wout Droste (foto onder) is nog een twijfelgeval, maar zal in ieder geval niet in de basis starten.

In Tilburg, verloren met 3-1, speelde Stegeman tactisch met drie verdedigers aangezien Willem II met twee aanvallers speelde. Zaterdagavond zal hij bijna noodgedwongen opnieuw met drie verdedigers gaan spelen ofschoon hij een optie met vier verdedigers ook tot de mogelijkheden laat behoren. De wedstrijd begint zaterdagavond om 18:30 uur.

Foto’s archief: sportfoto-oost

 

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer