Team Eurosped start met een overtuigende zege bij Regio Zwolle

Team Eurosped is de strijd om het kampioenschap in de kampioenspoule overtuigend begonnen. In Zwolle werd Regio Zwolle op een 0-3 nederlaag getrakteerd. De ploeg van Jan Berendsen begon uitstekend aan de wedstrijd en trok de eerste set met 16-25 naar zich toe.

In de tweede en derde set hadden de gasten uit Vroomshoop, afgelopen zondag nog verliezend bekerfinalist, wat meer moeite met de thuisclub. Met 21-25 en 25-27 trok Team Eursped toch aan het langste eind.

Door deze overwinning staat Eurosped nu met zes punten op de tweede plaats, twee punten achter Sliedrecht Sport, dat komende zondag haar opwachting in Vroomshoop maakt. De ploeg op haar beurt was met 0-3 te sterk voor Springendal Set-Up’65.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer