Team Eurosped wint van Peelpush

In de strijd om de derde plaats heeft Team Eurosped zondagmiddag een belangrijke 1-3 overwinning geboekt op Peelpush in het Limburgse Meijel. Aanvankelijk had de ploeg van Jan Berendsen moeite met het spel van de thuisclub en moest dan ook de eerste met 25-18 aan de thuisclub laten.

In de tweede set was de ploeg uit Vroomshoop duidelijk de betere en met een 19-25  setwinst was de partij weer in evenwicht. In de derde en vierde set deden beide teams weinig voor elkaar onder maar uiteindelijk trok Eurosped met respectievelijk 23-25 en 26-28 aan het langste eind.

Eurosped staat met nog één wedstrijd in de reguliere competitie te gaan op de derde plaats met 33 punten uit 17 wedstrijden, drie  minder dan VC Sneek, maar drie meer dan Regio Zwolle en evenveel als Regio Zwolle dat met 1-3 van Flynth Fast won.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer