Trainingsmodule voor meidenvoetbal in Enschede

De tweede helft van het voetbalseizoen is inmiddels weer in volle gang. Binnenkort gaat ook de Meidenvoetbalschool weer van start! In april gaat de Meidenvoetbalschool Twente weer een trainingsmodule aanbieden op de velden van v.v. Rigtersbleek. Het is inmiddels de zesde keer dat deze module wordt aangeboden in Enschede en kan er dus gesproken worden van een groot succes! De deelneemsters zijn keer op keer zeer enthousiast over het trainingsaanbod en ook de trainers zien na elke module mooie resultaten bij de voetbalsters.

Joost du Gardijn: “In de trainingsmodule bieden we de meiden in een prettige leeromgeving, op het mooie hoofdveld van onze gastheer v.v. Rigtersbleek, wederom leuke en uitdagende trainingen aan. Hiermee verbeteren we het niveau van de meiden.”

De Voorjaarsmodule bij Rigtersbleek gaat van start op vrijdag 6 april. Er worden in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind van 17.45 tot 19.00 uur onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en -trainsters.

Aanmelden

Er zijn nog plaatsen vrij voor enthousiaste speelsters in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar die graag tien extra voetbaltrainingen willen volgen in het nieuwe seizoen om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt het jou ook wel wat om samen met andere meiden op het veld te werken aan je balbeheersing en techniek? Bezoek dan onze website voor meer informatie en om je aan te melden!

Meidenvoetbaltoernooi

Naast de trainingsmodules hebben wij de afgelopen seizoenen met veel plezier en succes een Meidenvoetbaltoernooi georganiseerd in de meivakantie. Ook dit jaar gaan we op de velden van v.v. Rigtersbleek in Enschede weer een toernooi organiseren voor meidenteams. Het toernooi vindt plaats op maandag 30 april 2018. MO11, MO13 en MO15 teams van harte welkom om deel te nemen. In alle leeftijdscategorieën wordt er 7-tegen-7 gespeeld. Meer informatie is te vinden op onze website.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer