Twee teams Ritmische Gym Fysion gaan strijden om plek op NK

Op zaterdag 10 februari zullen twee teams Ritmische Gym van Fysion deelnemen aan de eerste plaatsingswedstrijd voor groepen in Zuid-Laren. Beide teams van Fysion bestaan uit 5 meisjes en komen uit in verschillende leeftijdscategorieën in de tweede divisie. Beide teams dansen twee oefeningen met bal, hoepel en knots. Door middel van deze eerste wedstrijd en de tweede wedstrijd op 14 april in Spijkenisse hopen de teams van Fysion zich te plaatsen voor het NK op 9 juni in Hillegom.

Op deze wedstrijd zal de RG selectie van Fysion te zien zijn in nieuwe trainingspakken en shirtjes die gesponsord zijn door FLEX-s Fysiotherapie.

Fysion biedt Ritmische Gym aan voor meisjes vanaf 4 jaar. Alle lesuren zijn op www.fysion-nijverdal.nl te vinden.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer