Webton thuis tegen nummer twee VoCaSa

Pech is geen excuus, maar als je in een volleybalseizoen een aantal wedstrijden telkens verliest in de 5e set en dan ook nog met cijfers, waar nauwelijks “licht tussen zit”? Wat dacht u van afgelopen zaterdag in het Groningse Bedum? De lange mannen van Webton verliezen in de 5e set de wedstrijd tegen DIO met …18-16. Op de terugweg kon 1 punt meegenomen worden in de tas en heeft het team de opwaartse lijn vast kunnen houden.

Zaterdag komt VoCaSa uit Nijmegen de nummer twee uit de Topdivisie op bezoek. Een team, dat bezig is om koploper Sliedrecht in te halen. De achterstand is teruggebracht naar slechts 2 punten.VoCaSa moet dus winnen om bij te blijven en Webton kan vrijuit spelen en zien aansluiting te krijgen bij de kopgroep. Het belooft een mooie pot te worden.In de beker won Webton van VoCaSa, in de competitie bleef de winst in de heenronde in Nijmegen.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer