Webton trekt opgaande lijn tegen Cito door

De laatste weken komt Webton, het team van trainer Hans Bruins (foto) steeds beter in vorm. Nadat vorige week thuis Vocasa, de nummer 2 uit de Topdivisie met 3-0 werd verslagen moest ook Cito in Zeist er aan geloven. Het werd met 0-3 een afgetekende overwinning voor de ploeg uit Hengelo, die daarmee klimt naar de gedeelde 5e plaats op de ranglijst. De wedstrijd in Zeist duurde iets meer dan een uur en de setstanden 23-25, 21-25 en 20-25 laten aan duidelijkheid niets te wensen over. De komende twee weken ligt de competitie voor Webton stil en kan verder gewerkt worden aan het revalideren van de geblesseerde spelers Elmar Heupers en Mark Koning. Als vervolgens de goede serie resultaten van de afgelopen weken kan worden doorgetrokken kan Webton nog zorgen voor een spannend slot van de competitie.

 

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer