Zakelijke overwinning zaalvoetballers Excelsior’31

De zaalvoetballers van Excelsior’31 hebben de overwinning op ZVV Ede een goed vervolg gegeven. Vrijdagavond won het in Sporthal de Reggehal met 9-5 van laagvlieger ZVV Sparta Nijkerk. Halverwege de wedstrijd stond het team van coach Ichtus Rahnra met 5-1 voor. In de tweede helft ging het door met scoren, maar incasseerde de Rijssenaren op slordige wijze een aantal tegendoelpunten, met uiteindelijk een eindstand van 9-5.

Koploper IFC Zwolle ging eerder deze week onderuit, waardoor Excelsior’31 nog een sprankje hoop op de titel mag hebben. ZVV Ede won haar wedstrijd wel, en is nu titelkandidaat nummer één. De stand aan kop in de Topklasse is als volgt: 1. IFC Zwolle 17-38, ZVV Ede 15-33, 3. ZVV Twente 15-32, 4. Excelsior’31 16-32 en 5. Sporting Harderwijk 15-28.

Excelsior’31 speelt aankomende donderdag de halve finale van de beker. Thuis in Sporthal de Reggehal in Rijssen is om 20.00 uur Drienerlo de tegenstander. De winnaar van het duel speelt op vrijdag 20 april de finale op neutraal terrein tegen ZVV Twente of Morado CF.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer